 
      
      
      
      
      
      
      
      
      
   
      
      
      
      
      
      
      
      
      
  Wassermelonen Getränk
              
                Drucken
              
              Teilen
            
          Zutaten
Nährwertangaben
                          
                            600 g
                          
                          
                            Wassermelone, gewürfelt
                          
                        
                      
                          
                            200 g
                          
                          
                            Eis (Zitroneneis Sorbet)
                          
                        
                      
                          
                            500 ml
                          
                          
                            Wasser
                          
                        
                      Zutaten
Nährwertangaben
                          
                            600 g
                          
                          
                            Wassermelone, gewürfelt
                          
                        
                      
                          
                            200 g
                          
                          
                            Eis (Zitroneneis Sorbet)
                          
                        
                      
                          
                            500 ml
                          
                          
                            Wasser
                          
                        
                      Zubereitung
                                    1
                                    
                                
                            
                        
                    
                        
                            
                                
                                    2
                                    
                                
                            
                        
                    
                        
                            
                                
                                    3
                                    
                                
                            
                        
                    
                        
                            
                        
                    
                        
                            
                        
                    
                        
                    
                        
                    
                        
                    
                 
      
      
      
      
      
      
      
      
      
   
      
      
      
      
      
      
      
      
      
   
      
      
      
      
      
      
      
      
      
   
      
      
      
      
      
      
      
      
      
   
      
      
      
      
      
      
      
      
      
   
      
      
      
      
      
      
      
      
      
   
      
      
      
      
      
      
      
      
      
   
      
      
      
      
      
      
      
      
      
   
      
      
      
      
      
      
      
      
      
   
      
      
      
      
      
      
      
      
      
   
      
      
      
      
      
      
      
      
      
   
      
      
      
      
      
      
      
      
      
  